Winter op Ackersate

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Huren in de winter

Kort verblijf in de winter is nu mogelijk bij Vakantiepark Ackersate!

Wil jij deze winter er een weekendje of een hele week tussenuit? Kom dan genieten in één van onze sfeervolle verhuureenheden van twee tot twaalf personen! Geniet van de rust van de prachtige Veluwe en ontdek leuke musea en andere uitstapjes.

Bekijk alle verhuurmogelijkheden

Let op: tijdens het verblijf in de winter zijn faciliteiten (zoals het zwembad, de winkel en de ijscorner) gesloten! De receptie en de wasserette is wel open. Het restaurant is meestal open donderdag, vrijdag en zaterdag.

Vakantievilla's in de winter

Geniet buiten bij de open haard met een warme chocolademelk bij de 6-persoons vakantievilla. Of kruip samen op de bank voor de tv met wat lekkers in de 4 persoons vakantievilla. Deze winter kun jij helemaal tot rust komen in een luxe vakantievilla.

De vakantievilla's zijn ruim opgezet en stoer ingericht. De keuken is voorzien van een combi-oven, een vaatwasser en een qoocker. Douche en toilet is gescheiden. 

Alle faciliteiten op het park zijn gesloten, maar Ackersate ligt dicht bij het prachtige dorp Voorthuizen waar genoeg te beleven is. Ook in de omgeving zijn er veel leuke uitstapjes te maken.