Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Huren in de winter

NIEUW! 

Kort verblijf in de vakantievilla's in de winter is nu mogelijk bij Vakantiepark Ackersate!

Wil jij deze winter er een weekendje of een hele week tussenuit? Lekker warm in een sfeervol ingerichte vakantievilla? Dan ben je bij Vakantiepark Ackersate op de juiste plek! Vanaf deze winter worden de vakantievilla's ook voor kortere periodes verhuurd. Zo kun je er toch even tussenuit. Welke vakantievilla kies jij?.

Let op: tijdens het verblijf in de winter zijn alle faciliteiten gesloten. Alleen de receptie en de wasserette is dan open. Je kunt dus geen gebruik maken van het zwembad, het restaurant of de winkel. 

Vakantievilla's in de winter

Geniet buiten bij de open haard met een warme chocolademelk bij de 6-persoons vakantievilla. Of kruip samen op de bank voor de tv met wat lekkers in de 4 persoons vakantievilla. Deze winter kun jij helemaal tot rust komen in een luxe vakantievilla.

De vakantievilla's zijn ruim opgezet en stoer ingericht. De keuken is voorzien van een combi-oven, een vaatwasser en een qoocker. Douche en toilet is gescheiden. 

Alle faciliteiten op het park zijn gesloten, maar Ackersate ligt dicht bij het prachtige dorp Voorthuizen waar genoeg te beleven is. Ook in de omgeving zijn er veel leuke uitstapjes te maken.