Kom werken in de groenvoorziening op Ackersate!

Bent jij een echt buitenmens? Zonnetje of regen vol enthousiasme spring jij je bed uit en ga je naar buiten. Een nieuwe dag waarin je weer in de natuur bezig kan zijn! Vakantiepark Ackersate is voorzien van veel groen, maar dat moet onderhouden worden. Daarom zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Jij weet wel van aanpakken, sommige klussen pak je samen met collega's op en bij andere klussen ga je zelfstandig aan de slag. Doordat je altijd buiten bent, heb je ook contact met onze gasten. Jij vindt het dan ook niet erg om af en toe eens de weg te wijzen of een vraag te beantwoorden. 

 

Dit ben jij:

Jij enthousiast, sociaal, gastvriendelijk en steekt graag de handen uit de mouwen. Je wil graag tijdens je vakanties helpen om het park zo netjes mogelijk te krijgen, samen met het team van andere vakantiehulpen.

 

Dit bieden wij:

Je komt terecht in een gezellig team van harde werkers. Er is veel vrijheid om aan de slag te gaan en de werkzaamheden zijn afwisselend. Je werkdagen en uren bepalen we in overleg. Het gaat hier om een tijdelijk dienstverband als vakantiewerk. 

Je kunt bij ons eerst een proefdag meelopen om te kijken of dit werk echt iets voor je is en het van beide kanten bevalt. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!