Kom werken in de horeca als hulp afwasser en hulp ijscorner!

Jouw werkdag begint direct volop. Je gaat aan de slag en binnen de kortste keren ken jij alle in-en-outs van de afwasmachine. Met een theedoek in de hand zorg jij dat alle kopjes, borden en bestek er weer glanzend bij staan voor de volgende gasten. Het begin en het einde is bij jou, want jouw collega's hebben je echt nodig! Tussendoor maak je nog de lekkerste ijsjes klaar voor onze gasten. Een softijsje met spikkels of een waterijsje, alle ijsjes ken je bij naam. Met veel enthousiastme maak je van de gast een tevreden gast!

 

Dit ben jij:

Jij bent spontaan, gastvriendelijk en hebt een flexibele instelling. Je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken. Op zaterdag en/of zondag werken is voor jou geen probeem. Tijdens de schoolvakanties ben je minimaal 4 weken beschikbaar. Je bent woonachtig in de buurt van Voorthuizen en hebt eigen vervoer. Je bent minimaal 15 jaar.

 

Dit bieden wij:

Werken op Ackersate doe je in een leuk en gezellig team met een goede werksfeer. Je kunt in het weekend en tijdens de vakanties bij ons werken. Je werkdagen worden in overleg (vooral op afroepbasis) ingedeeld. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!