Kom werken als meewerkend hovenier!

Vakantiepark Ackersate is voorzien van veel groen, maar dat moet onderhouden worden. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons hier in wil ondersteunen.

 

Het groenbeheer op Vakantiepark Ackersate:

Vakantiepark Ackersate is een bedrijf dat ontwikkeling voorop zet en zeer aan het uitbreiden is. Wij streven naar een verzorgde uitstraling van het terrein met een mooie groen omgeving. Hierin willen wij vooroplopend zijn. Ackersate heeft diverse verhuuraccommodaties van twee tot twaalf personen en verschillende kampeervelden. De meest recente ontwikkelingen hebben een moderne nieuwe aanplant gekregen en een aanplant met een eigen karakter.

In de wintermaanden is het vakantiepark gesloten. In deze periode zijn er volop aanleg- en snoeiwerkzaamheden. Het is altijd een uitdaging om de gast te verrassen voor het nieuwe vakantieseizoen. Als het seizoen weer van start gaat beginnen ook de beplantingen/onkruiden te groeien. Veel werk voor de hovenier(s) en vakantiekrachten.

Er wordt gewerkt in een team waar sfeer en kwalitatief werken voorop staan. Wij vinden het belangrijk om het park op een hoge kwaliteit te onderhouden. Ackersate staat bij veel gasten dan ook bekend om het goede groenonderhoud. Elke dag zien wij als een uitdaging om deze eer hoog te houden en om onze naam waar te maken. 

Dit jaar starten we met duurzaam onkruidbeheer. Een nieuwe uitdaging en goed voor de natuur en onze gasten. Door de groei van het park en de nieuwe aanpak van het beheren van het groen is hier een enorme uitdaging.

 

Dit zoeken wij in jou:

Jij kunt jezelf omschrijven als enthousiast, sociaal en gastvriendelijk. Je vindt het leuk om in een jong team samen te werken. Kwaliteit in je werk staat voorop en ons terrein op een hoog niveau onderhouden zie je als een uitdaging. Door jouw werkzaamheden op het terrein ben jij een visitekaartje en aanspreekpunt voor gasten op Ackersate. Je hebt kennis van de werkzaamheden van een hovenier of je wilt dit graag leren. Ook ben je in bezit van een rijbewijs of je bent van plan deze op korte termijn te halen. 

 

Dit bieden wij:

Je komt terecht in een gezellig team van enthousiaste mensen. Er heerst een goede werksfeer en de werkzaamheden zijn afwisselend. Je begint met een tijdelijk contract van 38 uur in de week met uitzicht op een vaste baan. (Andere wensen qua werkdagen en uren kunnen we in overleg bepalen.)

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!

 

Fotoimpressie