Kom werken als medewerker algemene dienst!

Kom je werken als medewerker in de algemene dienst dan is geen dag hetzelfde. Samen met collega's ga je aan de slag op een vijf sterren vakantiepark. De gast staat voor jou op nummer één, en daar ga je helemaal voor. In de verschillende werkzaamheden vind jij makkelijk jouw weg, je neemt de verantwoordelijkheid die een opdracht met zich meebrengt en nieuwe uitdagingen ga je graag aan. 

 

Dit ben jij:

Jij bent spontaan en gastvriendelijk. Jij hebt een flexibele instelling en steekt je handen uit de mouwen. Samenwerken met collega's en wat voor elkaar over hebben is voor jou geen probleem. Je vindt het fijn om voornamelijk buiten te werken. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een technische achtergrond (vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld of een technische opleiding). Een pre is wanneer je woonachtig bent in de buurt van Voorthuizen. Je beschikt wel over eigen vervoer.

 

Dit bieden wij:

Een leuke baan in een team van enthousiasme mensen. Er heerst een goede werksfeer en de werkzaamheden zijn afwisselend. Je begint met een fulltime aanstelling voor een jaar, met het streven om deze om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!