Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature groenmedewerker

 

🌿🌳 Groen Avontuur! Kom Werken in de Groenvoorziening op Ackersate! πŸŒΌπŸƒ

Β 

Β 

Ben jij een écht buitenmens? Of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de lucht komt, jij springt vol enthousiasme je bed uit en stapt met een lach naar buiten. Elke dag is een nieuw avontuur waarin je weer één wordt met de natuur! Vakantiepark Ackersate is omgeven door prachtig groen, maar dat vraagt om zorg en onderhoud. Daarom zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Jij weet van aanpakken; sommige klussen doe je samen met collega's, terwijl je bij andere projecten zelfstandig aan de slag gaat. En omdat je altijd buiten bent, heb je ook contact met onze gasten. Een vraag beantwoorden of de weg wijzen? Jij doet het met een glimlach.

Β 

Dit ben jij:

Sociaal, spontaan, gastvriendelijk en flexibel. Jij bent niet vies van een beetje fysieke inspanning en gaat met plezier aan het werk, weer of geen weer. Je woont in de buurt van Voorthuizen, hebt eigen vervoer en bent beschikbaar tijdens weekenden en schoolvakanties. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, en je hebt oog voor waar het werk nodig is.

Β 

Dit bieden wij:

Je wordt onderdeel van een gezellig team van harde werkers, waar vrijheid en afwisselende werkzaamheden centraal staan. De benodigde werkmaterialen zijn aanwezig. Aan het einde van het seizoen is er een spetterend eindfeest!

Wil je ontdekken of dit avontuur in de groenvoorziening echt iets voor jou is? Loop dan gerust een proefdag mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Β 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!

  1. πŸ“± App ons op: 0342-471274
  2. πŸ“§ Mail naar: info@ackersate.nl
  3. πŸ“ Gebruik het handige contactformulier op onze website.

Β 

Laat jouw groene vingers wapperen op Ackersate! 🌱🌲

 
Sollicitatieformulier
Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Sfeerimpressie Ackersate: