Recensies jaarplaatsen

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen heeft naast kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties ook vaste jaarplaatsen. Lees op deze pagina verschillende recensies van onze vaste gasten. Jouw recensie hier ook bij? Neem dan contact met ons op.

Zelf een stacaravan of chalet kopen? Kijk dan eens op onze verkooppagina.

 

Familie Haverlag (F54)

Wegens herinrichting van het Mollenveld moesten wij in de loop van de jaren verhuizen naar een nieuwe plaats en hebben na uitgebreid overleg een nieuwe plaats aangewezen gekregen op het F veld. Het zag er in onze ogen niet geweldig uit, maar toch zijn wij in goed overleg akkoord gegaan, op voorwaarde dat we het terrein helemaal zelf mochten herinrichten, wat betekend dat wij zelf nieuw straatwerk zouden aanleggen, hagen zouden planten en nog vele andere dingen. Het is ons gelukt om dit voor elkaar te krijgen, de heer Van Ommen heeft ons het vertrouwen gegeven op een goede afloop en naar onze mening is het goed gelukt om een nieuw en fijn onderkomen te creëren. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het van de kant van Ackersate en de heer Van Ommen ook zo zal zijn. Heer Van Ommen hartelijk bedankt voor de vrijheid die wij hebben gekregen bij de aanleg van onze plaats. Wij hopen hier nog jarenlang plezier van te hebben. Met vriendelijke groeten, Familie F. Haverlag F 54
 

Familie Kleton (A13)

Wij hebben 7 heerlijke jaren gehad op Vakantiepark Ackersate. Precies de crusiale kinderjaren hebben de kinderen lekker veel buiten gespeeld, gezwommen, gesport en vooral veel vrienden gemaakt! Het hele jaar rond rust, vakantiegevoel en vooral genieten! HEERLIJK. Helaas zijn de kinderen groot geworden en is er steeds minder tijd beschikbaar. Wij zullen het missen! Fam. Kleton.
 

Familie Baron (H19)

Heerlijke camping, schoon en vriendelijk personeel. Wij maken in de zomermaanden veel gebruik van ons chalet op H 19. Heerlijk zwembad waar ook aan de oudere gasten wordt gedacht. Iedere morgen van 9 tot half 11 zwemmen voor ouderen, dus heerlijk banen trekken en goed voor de sociale contacten. Wanneer wij een probleem hebben, wordt dat altijd keurig opgelost. Kortom, een aanrader voor iedereen en elke leeftijd.
 

Familie Renzenbrink (G23)

Wij kunnen iedereen de aanschaf van een chalet of caravan op Vakantiepark Ackersate aanraden. Of je nu van de rust houdt, of van de gezellige drukte van een leuke familiecamping, er is voor elk wat wils. In het restaurant kun je heerlijk eten, er is een leuke speeltuin en een groot overdekt zwembad met waterglijbaan. Voor de kids is er van alles te beleven, van theater tot kidsclub en vlakbij is een groot recreatiemeer met strand. Onze kinderen en kleinkinderen vinden het hier fantastisch! Alles wordt uitstekend onderhouden en zomer en winter goed verlicht. Wij hebben hier in 2009 voor de tweede keer een chalet gekocht en voelen ons helemaal thuis. Kortom, Ackersate is een TOP camping!