Ackersate - Camping op de Veluwe
Vakantiepark Ackersate op de Veluwe
Accommodaties en kamperen
Huisdieren welkom
Voor jong en ouder
Binnen- en buitenzwembad met glijbanen
Vakantiepark Ackersate op de Veluwe
Waterspeeltuin
Vakantiepark Ackersate op de Veluwe
Vakantiepark Ackersate op de Veluwe

Recensies jaarplaatsen

 

Recensies jaarplaatsen

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen heeft naast kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties ook vaste jaarplaatsen. Lees op deze pagina verschillende recensies van onze vaste gasten. Jouw recensie hier ook bij? Neem dan contact met ons op.

Zelf een stacaravan of chalet kopen? Kijk dan eens op onze verkooppagina.

Familie de Blaeij G28

Het was 25 jaar geleden dat we op het idee kwamen om onze tourcaravan een voor-of naseizoen ergens neer te zetten. Na veel zoeken werd het vakantiepark Ackersate te Voorthuizen. De oude meneer en mevrouw van Ommen woonden toen nog in het grote huis. Wij kregen een plaatsje er vlak achter. Maar een vaste plaats leek ons wel wat. Na verloop van tijd hebben dit gevraagd aan de heer E.(Eric) van Ommen die toen de leiding had. Inmiddels is de derde generatie aangetreden de heer M.(Martijn) van Ommen. We werkten beiden nog en na veel files kwamen we op vrijdagavond aan. Er was altijd wel een plaatsje in het restaurant vrij, goed eten met veel verse groenten, heerlijk. Zaterdagmorgen fijn zwemmen en zo ontstond G 29. We hebben er met veel plezier gewoond. Zondagmiddag konden we bij de receptie een mooie route halen voor een fietstocht in de omgeving, daarna uitgerust weer naar huis. De kinderen en de hond genoten evenzo. Na 10 jaar zijn we een plekje opgeschoven en werd het G28. Onze oudste kleinzoon groeide op het park op. Ieder jaar kwam hij met zijn ouders naar Voorthuizen. Hij genoot van de speeltuin, zwembad, animatieteam. Wij genoten met hem van een prachtig park Ackersate, altijd vriendelijk personeel staat altijd voor je klaar. Na 25 jaar is er voor ons een tijd van komen en gaan. Het is goed zo! Familie de Blaeij G 28.
 

Familie Quist

Het was iedere keer weer een feest om op Ackersate te verblijven. Een prachtige camping met dito chalet gedeelte met alle voorzieningen die je maar kan wensen. Van een zwembad met aparte tijden voor 55+ers, een goed restaurant met een prima prijs/kwaliteitverhouding en sinds kort een fraai en gezellig pannenkoeken- en pizzarestaurant erbij, een uitstekende snackbar en een gezellig terras. Wat zeker opvalt is hoe netjes alles wordt onderhouden, de gebouwen, de tuinen etc.. Om door een ringetje te halen. Ook de vriendelijkheid van het voltallige personeel, complimenten. Helaas is door droeve omstandigheden dit jaar mijn verblijf na 8 jaar Ackersate tot een einde gekomen maar ik ga er zeker terugkomen.
 

Familie Haverlag (F54)

Wegens herinrichting van het Mollenveld moesten wij in de loop van de jaren verhuizen naar een nieuwe plaats en hebben na uitgebreid overleg een nieuwe plaats aangewezen gekregen op het F veld. Het zag er in onze ogen niet geweldig uit, maar toch zijn wij in goed overleg akkoord gegaan, op voorwaarde dat we het terrein helemaal zelf mochten herinrichten, wat betekend dat wij zelf nieuw straatwerk zouden aanleggen, hagen zouden planten en nog vele andere dingen. Het is ons gelukt om dit voor elkaar te krijgen, de heer Van Ommen heeft ons het vertrouwen gegeven op een goede afloop en naar onze mening is het goed gelukt om een nieuw en fijn onderkomen te creëren. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het van de kant van Ackersate en de heer Van Ommen ook zo zal zijn. Heer Van Ommen hartelijk bedankt voor de vrijheid die wij hebben gekregen bij de aanleg van onze plaats. Wij hopen hier nog jarenlang plezier van te hebben. Met vriendelijke groeten, Familie F. Haverlag F 54
 

Familie Kleton (A13)

Wij hebben 7 heerlijke jaren gehad op Vakantiepark Ackersate. Precies de crusiale kinderjaren hebben de kinderen lekker veel buiten gespeeld, gezwommen, gesport en vooral veel vrienden gemaakt! Het hele jaar rond rust, vakantiegevoel en vooral genieten! HEERLIJK. Helaas zijn de kinderen groot geworden en is er steeds minder tijd beschikbaar. Wij zullen het missen! Fam. Kleton.
 

Familie Binken (B07)

Wij hebben 13 jaar met veel plezier een chalet gehad. Het is een geweldig park voor zowel jong als oud en er wordt veel gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Een prachtig binnen- en buitenzwembad, een leuke speeltuin en niet te vergeten de zand- en water speelplaats. Het personeel is erg vriendelijk en denkt met je mee. Het vakantiepark is super schoon en alles is netjes en goed onderhouden. In het restaurant kan je heerlijk en gezellig eten. Vakantiepark Ackersate is zeker een aanrader voor een fijne, gezellige en een fantastische vakantie! Familie Binken
 

Familie Renzenbrink (G23)

Wij kunnen iedereen de aanschaf van een chalet of caravan op Vakantiepark Ackersate aanraden. Of je nu van de rust houdt, of van de gezellige drukte van een leuke familiecamping, er is voor elk wat wils. In het restaurant kun je heerlijk eten, er is een leuke speeltuin en een groot overdekt zwembad met waterglijbaan. Voor de kids is er van alles te beleven, van theater tot kidsclub en vlakbij is een groot recreatiemeer met strand. Onze kinderen en kleinkinderen vinden het hier fantastisch! Alles wordt uitstekend onderhouden en zomer en winter goed verlicht. Wij hebben hier in 2009 voor de tweede keer een chalet gekocht en voelen ons helemaal thuis. Kortom, Ackersate is een TOP camping!
 

Familie van Andel (C15)

Wij hebben ruim 9 jaar een chalet gehad op Vakantiepark Ackersate. Dit naar volledige tevredenheid. Wij vinden het een fantastisch vakantiepark. Er is voor iedere leeftijd voldoende te doen. In de vakanties is er een animatieteam actief. Medewerkers van het vakantiepark zijn altijd aanspreekbaar en zullen alles in het werk stellen om het de gast naar zijn zin te maken. Afspraken worden zeer goed nagekomen en indien nodig denken ze met je mee om eventuele problemen te voorkomen. Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Het vakantiepark is erg schoon wordt zeer goed onderhouden. Ook wordt er constant aan de weg gewerkt om het nog beter te maken voor de gast. Ze zijn zeer alert op wat de vakantieganger wil. De horeca is van een zeer hoog niveau en er is voor iedereen wat wils.
 

Familie De Waal (H02)

Met heel veel plezier ruim 30 jaar gestaan en begonnen op een plaats toen tegenover het huis van de eigenaar. We hebben de camping langzaam groter zien worden en leuke feestavonden meegemaakt. Een geweldig goed restaurant met goede en gezellige bediening. Met de parkeigenaar hebben we altijd goede contacten gehad. De animatie voor de kinderen is top. Het zwembad is uitgebreid met een buitenbad. Kortom een top camping met heel veel faciliteiten! Een aanrader voor jong en ouder.