Zoek & BoekVerblijven op AckersateArrangementenFaciliteitenOmgevingContactMijn reserveringOpeningstijdenOver onsHorecaDagbezoekZakelijk

Comfort

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Gelderland, Voorthuizen
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Aantal auto's gratis parkeren: 1
 2. Honden toegestaan
 3. Wifi

Kampeerplaats

 1. 10 ampère stroom
 2. Gebruik sanitairgebouw
 3. CAI-aansluiting
 4. Eigen watertappunt
 5. Plaats gemiddeld 100m²
 6. Waterafvoer

Sanitairgebouw

 1. Vaatwasser
 2. Mindervalide sanitair
 3. Magnetron
 4. Verwarmd gebouw
 5. Toiletpapier aanwezig
 6. Kindersanitair
 7. Gratis gebruik van douches
 8. Afwasruimte met warm water
 

Omschrijving

Ruime kampeerplaatsen met alle benodigde voorzieningen.

Kom kamperen op Ackersate! Met de camper, caravan, tent of vouwwagen? Iedereen is welkom om op onze kampeerplaatsen te komen overnachten. Alle type kampeermiddelen kunnen gebruik maken van onze plaatsen.

Verblijf op gezellige velden met altijd een speelgelegenheid in de buurt. De plaatsen zijn voorzien van een grindplaats voor de (voor)tent voor betere afwatering. Gemiddeld zijn de plaatsen 100 m² en hebben een eigen watertappunt, waterafvoer, cai aansluiting en standaard 10 ampère stroom. Tijdens het verblijf maak je gebruik van onze moderne sanitairgebouwen. Op het veld met de nummers 1 t/m 10 zijn geen huisdieren toegestaan. Op de andere plaatsen is maximaal 1 huisdier per plaats toegestaan.

De comfortplaatsen zijn geschikt voor campers. Maar op Ackersate zijn ook een aantal camperplaatsen met verharde rijbanen.

Is de door u gekozen periode volgens de website niet meer beschikbaar? Neemt u voor de zekerheid nog even contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden! (Tel: 0342-471274)