Zoek & boek

Kamperen
Huren

Restaurant

Gezellig een hapje eten in de buurt? Op Vakantiepark Ackersate geniet je iedere dag van verse en kwalitatief goede maaltijden in ons Restaurant het Karrewiel! 

Het restaurant is gezellig en heeft een moderne uitstraling. De ideale plek om tijdens je vakantie eens lekker uit eten te gaan. Ook tijdens de warme zomerdagen kun je op het ruime terras genieten van een koel drankje. Het restaurant staat erom bekend alleen maaltijden met verse producten te serveren. Ieder seizoen verandert de kaart, zodat je telkens opnieuw wordt verrast door nieuwe, verrukkelijke seizoensgerechten. 

Bijeenkomsten, feesten, familiereünies en recepties

Ook voor bijeenkomsten, jubileumfeesten of familiereünies kun je bij ons terecht! Op Vakantiepark Ackersate bieden we verschillende mogelijkheden om deze evenementen tot een groot succes te maken. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website van Restaurant het Karrewiel en neem contact op. 

Reserveer nu uw tafel.

Let op:
– Op 6 oktober, 3 november en 17 november is Restaurant Het Karrewiel volgeboekt.
– Op maandag 1 oktober, dinsdag 2 oktober, maandag 8 oktober en dinsdag 9 oktober, zaterdag 3 november zijn wij gesloten.
– Vanaf 1 november is het restaurant alleen open op donderdag, vrijdag, zaterdag. Van 23 december tot 9 januari zijn wij gesloten.

 

Bekijk hieronder foto's van Het Karrewiel.