Herfst

De zomer is voorbij. Alle activiteiten zijn weer begonnen, denk maar aan school of sportclubs. Soms heb je al je jas weer nodig. Je zou bijna vergeten dat je weg bent geweest. Gelukkig kun je uitkijken naar de herfstvakantie! Of ben je van de zomer helemaal niet weggeweest en heb je nu eindelijk tijd voor jezelf? De herfst is het ideale moment om eens heerlijk vakantie te vieren! 

Kamperen in de herfst is juist heel verfrissend. De ochtenddauw geeft nieuwe energie om je tent of caravan uit te stappen. Een heerlijke boswandeling of een duik in het verwarmde zwembad. Wist je dat Vakantiepark Ackersate verschillende kampeerarrangementen heeft? Ook kun je bij ons terecht met een actiekaart.

Een verblijf in een stoer en modern ingerichte accommodatie behoort ook tot de mogelijkheden op Vakantiepark Ackersate. In de herfst hebben we zelfs hele leuke 3 = 2 acties! Je kunt dan drie weken verblijven en hoeft maar twee weken te betalen. Een weekendje naar Ackersate is natuurlijk ook een mogelijkheid. Huur eens een fiets en ga de omgeving verkennen!

Herfst op de Veluwe

De herfst saai? Nee, de herfst is juist heel mooi en dynamisch! Bekijk de prachtige gekleurde bladeren aan de bomen en de rood/witte paddenstoelen op de grond. Vakantiepark Ackersate ligt aan de rand van de Veluwe en is daarmee een perfecte uitvalbasis om te genieten van de herfst! Ga op zoek naar kastanjes of beukennootjes en maak er een prachtige herfstknutsel van! 

Kom je in de herfstvakantie naar Ackersate, dan kun je ook samen met het animatieteam genieten van de herfst!

Boek je herfstvakantie
 
Herfsvakantie (1 week)
Herfsvakantie (1 week)

Herfsvakantie (1 week)

Verblijf 1 week gedurende de periode 12-10-2019 t/m 26-10-2019