laatste pagina-update: 19-12-2021

Informatie over het coronavirus 

Het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor veel van onze (dagelijkse) bezigheden. Op het park worden de landelijke maatregelen rondom het coronavirus gevolgd. 

 

Welke faciliteiten zijn er open?
Nu Nederland weer in lockdown zit heeft dit ook gevolgen voor de faciliteiten op ons park. Dit betekent dat het trampolinepark, midgetgolf en binnenspeeltuin (ook tijdens de kerstvakantie) gesloten blijven. De horeca mag geen gasten ontvangen en blijft daarom dicht. Tijdens de kerstvakantie is er wel de mogelijkheid om eten bij de snackbar af te halen. Essentiële winkels mogen wel open blijven. U kunt bij ons in de winkel terecht voor een aantal boodschapjes of verse broodjes (op bestelling).

 

Bezoek ontvangen op het park?
Op het vakantiepark gelden dezelfde regels als thuis. Dit betekent dat u maximaal 2 bezoekers (boven de 13 jaar) per dag mag ontvangen. Tijdens de kerstdagen is er een versoepeling naar 4 personen. Deze versoepeling geldt niet tijdens de jaarwisseling dan zijn er maximaal 2 bezoekers welkom.

 

Vuurwerkverbod
Er is een landelijk vuurwerkverbod afgekondigd tijdens de jaarwisseling. Ook op Ackersate mag er dus geen vuurwerk worden afgestoken. 

 

1,5 meter en mondkapjes
Houd op het park van iedereen de 1,5 meter afstand en draag in openbare ruimtes (waar niet om de QR-code wordt gevraagd) een mondkapje. Dit is dus in de receptie en in de winkel.

 

Basismaatregelen blijven gelden
Het dringende advies is om u nog wel aan de basisregels te houden. Dit betekent:

  • Schud geen handen
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Was regelmatig de handen
  • Bij klachten testen
  • Zorg voor voldoende frisse lucht 

 

Mag ik annuleren?
U kunt gewoon bij ons op vakantie komen. De accommodaties mogen wij verhuren. Annuleren vanwege coronaregels is daarom niet mogelijk. Ook het verplaatsen van een reservering is niet mogelijk, tenzij u de omboekgarantie heeft bijgeboekt.