Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Algemene (boekings)voorwaarden

Boekingsproces

U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens om de boeking in goede banen te kunnen leiden. Bij het bewust verstrekken van foutieve gegevens kan uw boeking, zonder verdere opgaaf van reden, door het vakantiepark worden geannuleerd. Opties op veblijf worden tot maximaal één week gegeven (kosteloos). Mocht er iemand anders voor dezelfde periode op dezelfde plaats een reservering willen maken dan wordt er contact gezocht met de persoon die de optie heeft staan. U moet dan binnen een redelijke tijdstermijn (in overleg maar nog voordat de optie verloopt) de optie bevestigen of afwijzen. Na boeken heeft u nog 24 uur de mogelijkheid om de boeking kosteloos te annuleren. Bij later annuleren gaat dit volgens de voorwaarden van de Recron. U kunt zich hier voor verzekeren middels een annuleringsverzekering. Afwijkingen van dit boekingsproces verlopen altijd via de directie van het vakantiepark.

 

Betalingen

Het volledige bedrag van het verblijf moet voldaan zijn bij aankomst. De eerste termijn à 50% van het totaalbedrag moet voldaan zijn twee weken na de boeking. De tweede termijn à 50% van het totaalbedrag moet zes weken voor aankomst voldaan zijn. Vindt de boeking binnen de zes en drie weken voor aanvang plaats, dan dient het hele bedrag in éénmaal te worden overgemaakt. Bij boekingen vanaf drie weken voor aankomst mag het bedrag bij aankomst worden voldaan. 

 

Annuleren

Binnen 24 uur na boeken is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Hierna gelden altijd de annuleringsvoorwaarden volgens de Recron. Vakantiepark Ackersate is hierbij aangesloten en leeft dit na. Het is mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken. Hiervoor betaalt u € 3,50 poliskosten + 5,5% van de huursom + 21% assurantiebelasting. Bij annuleren zonder een annuleringsverzekering bent u ons onderstaand verschuldigd:
- Annuleren meer dan drie maand voor ingangsdatum: 15% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren tussen drie en twee maand voor ingangsdatum: 50% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren tussen twee en één maand voor ingangsdatum: 75% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren binnen één maand voor de ingangsdatum: 90% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren op de dag zelf: 100% van de overeengekomen prijs.

  

Wettelijke aanpsrakelijkheid

De directe van het vakantiepark aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen. Dit geldt ook voor ongevallen of verwoningen van personen tijdens of ten gevolge van een verblijf op dit park. Ook zijn we niet aansprakelijk te stellen voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties, mogelijke sluiting of uitvallen van voorzieningen en faciliteiten op ons park en de gevolgen daarvan. De directie is niet aanpsrakelijk te stellen voor geluids- en stankoverlast, enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Ook eventuele gevolgen van deze weersinvloeden en natuuromstandigheden vallen buiten onze aansprakelijkheid. Ook is de leiding niet aanpsrakelijk voor mogelijke gevolgen van deelname aan de door ons georganiseerde activiteiten op of buiten het terrein. Een ieder verblijft geheel op eigen risico.